Verhuizing LTO Noord naar Dr. Stolteweg 2 in Zwolle

  • LTO Noord

Per 1 augustus 2022 zijn LTO Noord en Agripers verhuisd naar de Dokter Stolteweg 2 in Zwolle.

 

Gert van Selm, manager bedrijfsvoering bij LTO Noord: “In het huidige pand zaten we al te ruim in ons jasje en doordat meer collega’s deels thuiswerken is dat effect alleen maar groter geworden. Het pand aan de Zwartewaterallee is verkocht en we huren nu een deel van het pand waarin ook Countus is gevestigd.”

Doordat medewerkers vaker thuiswerken, wordt het kantoor meer dan eerst een ontmoetings- en verbindingsplek en daar is het nieuwe ontwerp dan ook op gericht. Van Selm: “Alle afdelingen zijn op één vloer ondergebracht. Dat zorgt voor meer verbinding.” Er is gelegenheid voor medewerkers en bestuurders om elkaar te ontmoeten, inspiratie te vinden maar er is ook de mogelijkheid om rustig te werken, alleen of in kleine teams, licht Gert toe. “We hebben een grote variëteit van werkplekken gecreëerd en rekening gehouden met de verschillende vormen van werken. Voor de verbinding met onze sector zit in de kleuren en vormgeving een link met diverse landschappen en details uit de agrarische wereld.”

Het bezoekersadres per 1 augustus 2022 is: Dokter Stolteweg 2, 8025 AV Zwolle.