Doe mee aan het LTO Noord ledentevredenheidsonderzoek

  • LTO Noord

Het ledentevredenheidsonderzoek van LTO Noord gaat weer van start. Vertel ons wat je verwacht van LTO Noord en hoe tevreden je bent.

veehouder-van-diest-19

De resultaten van het onderzoek geven ons inzicht in wat goed gaat en waar verbetering mogelijk is. Het helpt ons de kwaliteit van onze inzet gericht te verbeteren.

Jouw mening telt

Dirk Bruins, voorzitter LTO Noord: ‘Wij vinden het belangrijk dat onze leden zich thuis voelen bij ons. Een toekomstgerichte ondernemersvereniging, die leden centraal stelt en continu werkt aan een beter toekomstperspectief voor al onze leden. We zoeken onze leden proactief op en luisteren naar de wensen van onze leden, dat drijft en motiveert ons elke dag opnieuw. Dag in dag uit staan bijna 800 bestuurders en zo’n 160 collega’s klaar om jouw belangen te behartigen. Om dit gericht en goed te kunnen doen, horen wij graag jouw mening over ons werk.’

Ontvang je de uitnodiging? Doe mee!

Op 15 oktober ontvang je de uitnodiging per e-mail, op 22 oktober ontvang je een herinnering. Je kunt het tevredenheidsonderzoek invullen tot en met 29 oktober. Het invullen kost je 5 tot 10 minuten.

Wat doet LTO Noord met de resultaten?

Wij zijn ontzettend blij met de respons op de ledentevredenheidsonderzoeken. Het rapportcijfer dat onze leden ons afgelopen voorjaar gemiddeld gaven is een voldoende (6,3), maar geeft zeker ruimte voor verbetering. Het helpt ons om te zien wat goed gaat en waar we kunnen verbeteren. 

Belangenbehartiging blijft de belangrijkste reden om lid te zijn van LTO Noord. Aan de andere kant hebben leden ook meer behoefte aan concrete resultaten en de zichtbaarheid en transparantie daarvan. Ook verwachten zij een proactieve houding van LTO Noord. Bruins vervolgt: ‘Boeren en tuinders verdienen een betere positionering. Als organisatie van en voor boeren en tuinders, willen wij daar een leidende rol in vervullen. Zo ontwikkelen we op verzoek van onze leden programma’s & projecten die de sector verder helpen en onze lobby versterken.’

Lees ook het interview in de Nieuwe Oogst over het ledenonderzoek.

LTO Noord in het nieuws

Ook is de wens om zichtbaar te zijn in de media.  Wekelijks komt LTO Noord in het nieuws. Bestuurders vertellen bijvoorbeeld over nieuwe plannen of reageren op de actualiteit. Op deze manier willen we duidelijk het verhaal van boeren en tuinders vertellen aan de samenleving.

Daarnaast breiden we het aantal ledenraadplegingen uit, gaan we de ledenbetrokkenheid verder onderzoeken en blijven wij de snelheid en kwaliteit van de communicatie over onze inzet en resultaten opvoeren. Denk hierbij aan de opzet van de whatsapp-groepen en maandelijkse resultatenmailings (Dit hebben wij deze maand voor jou gedaan) vol met resultaten uit eigen regio.

Over het onderzoek

Het ledentevredenheidsonderzoek herhaalt LTO Noord jaarlijks om te kunnen volgen of de stappen die LTO Noord zet tot meer tevredenheid leiden. Heb je vragen over het onderzoek, neem contact op met ons informatiecentrum. Bereikbaar via: info@ltonoord.nl of bel: 088 – 888 66 66 (optie 2).