Digitale ledenbijeenkomst ABO Ooststellingwerf

Locatie
Digitaal via Zoom
Tijd
20:00 - 21:30 uur

Op dit moment zijn bijeenkomsten verboden. Vanwege oplopende ziekenhuisopnamen als gevolg van Covid-19 besmettingen dient iedereen zoveel mogelijk thuis te blijven. De najaarsledenvergadering die veelal rond deze tijd van het jaar wordt georganiseerd gaat dus niet door. Bij u op bezoek gaan, zoals we vorig jaar hebben gedaan rond de feestdagen, lijkt ons ook niet zo’n verstandig idee.

We kunnen ons voorstellen dat er na het lezen van de nieuwsbrief van 9 november nog vragen of onduidelijkheden zijn, dat u onderwerpen mist, of dat u graag even contact wilt hebben. Hiervoor hebben we een digitale ledenbijeenkomst georganiseerd.

U kunt met de link uit de nieuwsbrief inloggen via Zoom. Mocht u deze niet hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via a.b.o@hetnet.nl.

Tijdens de digitale ledenbijeenkomst zijn de bestuursleden aanwezig om eventuele vragen (al dan niet over de nieuwsbrief) te beantwoorden en kan er tot op zekere hoogte worden bijgepraat. We hopen jullie allemaal te zien/horen op 25 november!

U zult helaas zelf voor de koffie moeten zorgen…