Geslaagde eerste nieuwjaarsborrel LTO Noord afdeling Fivelingo

LTO Noord afdeling Fivelingo organiseerde dit jaar voor het eerst een nieuwjaarsborrel. Deze nieuwjaarsborrel vond plaats op 8 januari in het Fivelhoes te Zijldijk. Een gezellige avond die goed bezocht werd door de leden.
Nadat iedereen elkaar bij binnenkomst een gelukkig nieuwjaar had toegewenst met ‘veul hail en zeeg’n’, opende voorzitter Pieter Huizinga de nieuwjaarsborrel. Hij blikte terug op het afgelopen jaar en vooruit op het komende jaar.  
Vervolgens was het woord aan Piet Glas en Angela Rijnen die zijn overgestapt van reguliere naar biologische landbouw. Ze vertelden dat de overgang niet zo eenvoudig was en dat er veel uitdagingen waren om de overschakeling te maken.  Piet en Angela hebben zich er een weg doorheen gebaand. Zij hebben een prachtig mooi bedrijf op poten gezet met verschillende takken, zoals kippen, fruitteelt, een landbouwtak en huisverkoop van hun producten.
De avond was interessant en boeiend. Maar dat hadden we ook niet anders verwacht van de familie Glas. Daarna was er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje.