Nieuwsbrief Fivelingo april 2022

  • Fivelingo

Beste leden,

Voor jullie ligt een nieuwe nieuwsbrief. In de winter bleef het qua activiteiten in bestuur nog vrij stil, het fysieke vergaderen konden we eind maart hervatten. Eerste prioriteit is dat we elkaar graag willen ontmoeten en bijpraten op een algemene ledenvergadering. We werken nu aan boeiende invulling voor deze bijeenkomst, die waarschijnlijk in mei plaats gaat vinden. Binnenkort meer hierover!

Het invullen van de vacatures in het bestuur staat ook hoog op ons lijstje. Het zou kunnen dat u in eerdere jaren eens bent benaderd door ons of één van de voormalige afdelingsbestuurders. Een veelgehoorde reactie is en was: ‘over een tijdje heb ik misschien wel interesse’. Misschien heeft iemand van u ooit een soortgelijk antwoord gegeven en is een taak in het bestuur nu wel iets wat zou passen? Neem contact op met één van ons. We zijn blij zijn met iedere vorm van versterking onder andere voor secretariaat, activiteiten- of pr- commissie!

Maar nu eerst een overzicht van zaken waar we als LTO Noord in onze regio mee bezig zijn of bij betrokken zijn geweest. We wensen u veel leesplezier!

Hartelijke groeten van Bert, Han, Willard en Annemieke