Stap op de fiets en kom Kijken bij de Boer

Vorig jaar hebben LTO Gelderse Vallei en Promotie Veehouderij Barneveld de krachten gebundeld in de organisatie van Kijken bij de Boer. Vier fietstochten leidden langs verschillende boerderijen, waarbij elke keer weer de deuren wagenwijd open stonden.

“We konden rekenen op zeker duizend bezoekers per fietstocht”, vertelt voorzitter Gert van de Bor. “Het smaakt nog altijd naar meer en dus hebben we ook dit jaar opnieuw vier fietstochten langs prachtige boerenbedrijven uitgestippeld. Iedereen is van harte welkom!”

Eerste tocht op 31 juli
De eerste fietstocht met als titel ‘Fiets de boer op’ vindt plaats op woensdag 31 juli in Ede en omgeving. Enkele dagen later kan men genieten van Woudenberg en omgeving, tijdens fietstocht ‘Tour de boer’ op zaterdag 3 augustus. Vervolgens zetten verschillende boeren in Barneveld en omgeving hun deuren open op woensdag 7 augustus tijdens de fietstocht ‘Boerderij in beeld’. De tocht ‘Kijk achter de staldeur’ is hekkensluiter op zaterdag 10 augustus, met een mooie route door de omgeving van Nijkerk.

Gratis
Op de boerderijen kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende sectoren en is er voor jong en oud van alles te beleven. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig. Meer informatie over de fietsroutes en de boeren bedrijven wordt samengebracht op de website www.kijkenbijdeboer.nl en wordt gedeeld via facebook.com/kijkenbijdeboer.