Vlog bestuur afdeling Haarlemmermeer eo

  • Haarlemmermeer

Het bestuur van de afdeling Haarlemmermeer heeft weer bergen werk verzet de afgelopen periode. En ook nog eens op film vastgelegd!

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is zover. De inzet van het bestuur op film vastgelegd. Net zoals in elke periode hebben de bestuursleden zich weer keihard ingezet om de belangen van uw en dus ook onze sector te behartigen. Normaal gesproken wordt hierover verteld in de algemene ledenvergadering, maar dit keer hadden we het lumineuze idee om dit middels een film te doen. En dat hebben we geweten! Op pad met of zonder cameraman, in weer en wind, achter de pc of in de stal, maar het is gelukt. Iedereen heeft wederom zijn steentje bijgedragen en keek al uit naar de ledenavond, waarin we de film zouden presenteren. 

Maar helaas, de afloop hiervan is reeds een geschiedenis die bij iedereen bekend is. Net zoals heel veel andere bijeenkomsten kon ook de ledenavond geen doorgang vinden. Wellicht laten we de film nog op de najaarsvergadering zien. Maar om ervoor te zorgen dat het niet te gedateerd wordt, hebben we besloten hem alvast te publiceren voor iedereen die niet wachten kan.

Hier de link naar het filmpje met daarin de arbeid die verricht is om uw belangen te behartigen.