Gaat niet door: Ondernemersavond over aanbestedingen gemeente Schagen

Locatie
Gemeentehuis, Laan 19 in Schagen
Tijd
19:30 - 22:00 uur

VANWEGE ONVOLDOENDE AANMELDINGEN GAAT DEZE AVOND NIET DOOR
De avond wordt uitgesteld, het is nog niet duidelijk wanneer deze wel gaat plaatsvinden.


Hoe zit het met aanbesteden door de overheid en specifiek de gemeente Schagen? Wat is TenderNed en hoe werkt het? Wat is duurzaam / circulair inkopen en wat betekent dat voor de gemeente Schagen?
Allemaal vragen waarop u tijdens de speciale avond voor ondernemers (met uitzondering van zorgaanbieders) op dinsdag 16 april antwoord krijgt! Deze avond wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen.

De gemeente krijgt regelmatig vragen over aanbestedingen die de gemeente doet. Vragen die te maken hebben met het aanbestedingsbeleid, SROI (Social Return on Investment) en duurzaam inkopen. Maar ook praktische vragen over hoe TenderNed werkt en hoe lokale ondernemers kunnen meedingen in onze aanbestedingen zijn vaak onderwerp van gesprek. Reden voor de gemeente om een avond voor ondernemers te organiseren die helemaal in het teken staat van inkoop en aanbesteden. Tijdens deze avond neemt een aantal medewerkers van de gemeente u graag mee in de wereld van inkoop en aanbesteden bij gemeente Schagen en hoe u als ondernemer daar uw voordeel mee kunt doen bij het deelnemen aan aanbestedingen.

Programma
19.00 uur inloop
19.30 uur opening door wethouder Jelle Beemsterboer
19.45 uur presentatie over inkoop en aanbesteden door Marcel Eversdijk (adviseur Inkoop)
20.30 uur break
20.40 uur deelsessies, u kunt kiezen uit:
1) duurzaam/circulair inkopen door Mark van Riel (adviseur Inkoop)
2) SROI (social return on investment) bij aanbestedingen door Annette Joosten (medewerker Uitstroomunit)
3) demo inschrijven via TenderNed en hulp bij het instellen/aanpassen van een interesse profiel door Alex van Duist (adviseur Inkoop)
21.15 uur plenaire afsluiting
21.30 uur netwerken
22.00 uur einde bijeenkomst

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze avond? Meldt u zich dan uiterlijk 15 april 2019 aan via inkoop@schagen.nl. Wilt u graag ook uw voorkeursdeelsessie opgeven, zodat wij hiermee rekening kunnen houden met de grootte van de zalen?