Bart Gussinklo

uitnodiging informatiebijeenkomst POP3-regelingen

Op 3 december 2018 stelt provincie Utrecht de subsidieregeling voor ‘Jonge Landbouwers’ open.
Donderdag 8 november organiseren Gebiedscoöperatie O-gen en Gebiedscommissie Utrecht-West in samenwerking met provincie Utrecht vanaf 20:00 uur een informatiebijeenkomst waarin een toelichting gegeven wordt op deze geplande openstelling

Op 3 december 2018 stelt provincie Utrecht de subsidieregeling voor ‘Jonge Landbouwers’ open. Aanvragen kunnen tot en met 8 februari 2019 worden ingediend.  Dit is de vierde openstelling van deze regeling en is bedoeld om de aanschaf van modernere voorzieningen, installaties en machines door jongere landbouwers te stimuleren. In deze openstelling is de investeringslijst opnieuw uitgebreid ten opzichte van eerdere openstellingen. Hierdoor is het aanbod aan duurzame investeringen waarvoor subsidie voor gekregen kan worden groter geworden.

 

Donderdag 8 november organiseren Gebiedscoöperatie O-gen en Gebiedscommissie Utrecht-West in samenwerking met provincie Utrecht vanaf 20:00 uur een informatiebijeenkomst waarin een toelichting gegeven wordt op deze geplande openstelling. Daarnaast zal er ook nog ingaan worden op de recent opengestelde POP3-regelingen voor Fysieke Investeringen en de mogelijkheden om gezamenlijke aanvragen te doen.

 

De bijeenkomst vindt plaats bij Boerderij Fortzicht, Voordorpsedijk 35 in Groenekan.

 

Aanmelden

Voor de catering is het prettig als we weten hoeveel mensen er komen. U kunt zich aanmelden via een aanmeldformulier op www.lami.nl (Kijk bij ‘Agenda’).