Landschap Utrecht Zuid-Holland

Nieuwsbrief november 2020

Beste leden,

Normaal gesproken ontvangt u van ons rond deze tijd het programmaboekje voor het nieuwe vergaderseizoen. Dit keer ontvangt u van ons een nieuwsbrief. Na een abrupt eind van het vorige vergaderseizoen vanwege Covid-19 zal ook komend vergaderseizoen anders verlopen.
Om u toch enigszins op de hoogte te houden van wat er speelt in de afdeling en wat we in de zomermaanden hebben gedaan, ontvangt u deze nieuwsbrief.
Tenslotte, het zijn vreemde, onzekere tijden. Wij wensen u veel gezondheid toe. Voor vragen over Covid-19 voor uw bedrijf verwijzen wij u door naar het informatiecentrum van LTO Noord (info@ltonoord.nl of 088-888 66 66). Heeft u andere vragen, ideeën of tips dan kunt u die altijd aan ons doorgeven.
Wij houden de ontwikkelingen rondom corona in de gaten. De voorschriften van het RIVM en het Rijk zijn leidend. Mocht het weer mogelijk zijn dan zullen we weer vergaderingen en activiteiten gaan organiseren.

Vriendelijke groet,
Het bestuur

Interim-vz.: Willemien Snijder
Secretaris: Bertha Bosker
Penningmeester: Erwin Brinkman
Bestuursleden: Doeko van ’t Westeinde, Eri de Groot, Gerhardus Rooseboom, Henk van Gijssel, Pieter van der Burg, Frank Toonen

 

KLIK HIER VOOR DE NIEUWSBRIEF