Meld je aan voor de WhatsApp-groep voor leden van onze afdeling

We gaan vanaf nu een nieuwe communicatielijn openen richting jullie, een WhatsApp-groep.

Deze groep kan alleen ontvangen, dus reageren is niet mogelijk in deze appgroep. Wel kun je natuurlijk een bestuurslid rechtstreeks benaderen via telefoon, mail of WhatsApp-bericht.

Daarnaast blijven we onze nieuwsbrieven sturen.

Onderstaand ontvang je de aanmeldmogelijkheid voor de WhatsApp-groep van LTO Noord afdeling Salland. Deze groep wordt aangestuurd door het Dagelijks bestuur en is bedoeld om je te informeren over bijvoorbeeld reminderbijeenkomsten, belangrijke informatie, maar ook als er snel gereageerd moet worden. Dit willen we zoveel mogelijk doen met korte berichten. We gaan werken met een groep per gemeente, zodat we ook gericht kunnen informeren over zaken die in jouw gemeente spelen én omdat er een maximum-grootte is voor een WhatsApp-groep.

In het kader van de AVG, is het niet toegestaan om leden ongevraagd toe te voegen aan een WhatsAppgroep, ook niet wanneer iemand daarbij aangeeft dat men zelf kan kiezen de groep te verlaten. Vandaar dat het op deze manier wordt geregeld.

Algemene richtlijnen

  • Het bestuur wil deze app-groep gebruiken voor communicatie met leden. Wij verzoeken je daarom dringend onze berichten niet door te sturen, tenzij anders wordt vermeld.
  • Door deel te nemen aan deze Whatsapp-groep kunnen andere deelnemers jouw telefoonnummer zien. Helaas is het op dit moment bij WhatsApp niet mogelijk om dit anders te regelen.
  • In het kader van privacy doen wij een dringend beroep op jou om telefoonnummers uit deze groepsapp niet te kopiëren en niet te gebruiken voor eigen/andere doeleinden.
  • Dit geldt ook voor de aanmeldlink, gelieve niet doorsturen naar anderen. Ieder lid van onze afdeling ontvangt deze e-mail.

Meld je aan! Klik hier voor het aanmeldformulier.

We hopen elkaar nog scherper te houden door deze korte lijn te activeren!