Symposium Argo & Food Vechtdal

Locatie
De Barones in Dalfsen
Tijd
09:30 - 15:30 uur

De agro&foodsector is belangrijk voor Overijssel. De sector is goed voor 15% van onze werkgelegenheid en 70% van ons grondgebruik. 1 op de 3 vrachtwagens rijdt voor de agro&foodsector en iedereen eet. De hele voedselketen – van boeren tot verwerkers en van supermarkt tot consument - staat voor grote uitdagingen. Alleen samen kunnen we er dus voor zorgen dat we nu en in de toekomst gezond en lekker kunnen eten, klimaatdoelstellingen halen en milieu- en dierenwelzijn vraagstukken oplossen.

Dit symposium is bedoeld voor agrarische ondernemers die bewust nadenken over de toekomst van hun bedrijf en kansen zien om (verder) aan de slag te gaan met de regionale korte voedselketen. Wellicht ben je hier al actief mee bezig en wil je dit naar een hoger niveau tillen, denk aan productontwikkeling en -vernieuwing. Of wil je verkennen of de regionale afzetmarkt interessant is om jouw product te verkopen? Dit symposium mag je niet missen.

Bovendien is het symposium ook georganiseerd voor andere ondernemers binnen de regionale voedselketen. Ben je ondernemer van een recreatiebedrijf, horeca, retail, zorginstelling, commercieel bedrijf of andere organisatie of bedrijf in het Vechtdal? En wil jij meer lokale producten verwerken, wil je juist dat dit proces beter georganiseerd wordt of is het wenselijk dat de agrarische ondernemers een specifiek product voor jou gaan ontwikkelen? We willen tijdens het symposium graag de match maken tussen vraag en aanbod en hiermee aan de slag gaan. Zie jij hier ook kansen in? Meld je dan snel aan voor het symposium, er is een maximum aantal beschikbare plekken.

Het symposium wordt georganiseerd vanuit Ondernemershuis Vechtdal.
Meer informatie en aanmeldmogelijkheden vind u hier!