Agrarisch Natuurbeheer

Masterclass 'Soorten op het erf'

Locatie
De Woeste Wieven (Deldensestraat 11) in Diepenheim
Tijd
18:30 - 22:00 uur

Steeds meer ondernemers vinden het thema natuurkwaliteit op het eigen erf van groot belang. Er bestaat in toenemende mate aandacht voor het belang van de biodiversiteit op het eigen terrein en hoe deze te bevorderen. De discussies van het afgelopen jaar over de droogte en over het verdwijnen van insecten en vogels hebben op dit vlak bijgedragen aan een grotere bewustwording.

Diverse ondernemers in het buitengebied zoals agrariërs en ondernemers in de gastvrijheidssector hebben aangegeven hier meer aandacht voor te willen hebben. Er is behoefte aan meer praktische kennis omdat men stappen wil zetten op dit gebied. Daarom wordt deze masterclass ‘Soorten op het Erf’ georganiseerd.
 
Deze masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van Landschap Overijssel, LTO Noord, Natuur voor Elkaar, provincie Overijssel, RECRON en VNO-NCW Midden. Al deze organisaties onderschrijven hiermee het economische- en ecologische belang van het vergroten van de natuurkwaliteiten van de eigen omgeving.

De masterclass is voor agrariërs & vrijetijds-ondernemers in het buitengebied
Wil jij ook méér soorten vogels en dieren op je terrein?
Experts vertellen je hoe je dit voor elkaar krijgt! op maandag 20 mei 2019 vanaf 18.30 u bij De Woeste Wieven (Deldensestraat 11) in Diepenheim

Meld je hier aan