Zo hou je LTO Noord, afdeling Vechtdal in de gaten!

LTO Noord, afdeling Vechtdal zit uiteraard niet stil en wij proberen u iedere week van nieuws te voorzien vanuit de diverse branches en de regio. Het complete overzicht van nieuws en activiteiten vindt u natuurlijk altijd terug op onze website; www.ltonoord.nl/afdeling/vechtdal, maar er is meer....

Wekelijkse nieuwsupdate per mail

Alle leden ontvangen iedere dinsdag per mail een persoonlijke nieuwsbrief van LTO Noord. De nieuwsbrief bevat belangrijke informatie voor u als agrarische ondernemer. Zoals een selectie over de inzet en resultaten van LTO Noord medewerkers, interessante thema's, agenda-items, dossiers en uiteraard nieuws van uw sector, het nieuws uit uw provincie én nieuws vanuit uw LTO Noord afdeling Vechtdal.
De inhoud van deze LTO Noord nieuwsbrief bepaalt u zelf!

 

Hoe kan ik mijn voorkeuren voor de digitale nieuwsbrief instellen? 

De berichten in uw wekelijkse LTO Noord nieuwsbrief worden samengesteld op basis van de interesses die u heeft aangegeven op uw persoonlijke profielpagina van LTO Noord. Als u inlogt op de LTO Noord website(rechts bovenin op de homepagina) en gaat naar 'Mijn LTO Noord' dan kunt u onder 'Mijn Profiel'  bij 'Mijn interesses' aangeven over welk nieuws u op de hoogte gehouden wilt worden. Uw nieuwsbrief is daarom inhoudelijk anders dan van uw collega-boer. 

 

Nieuws uit het Vechtdal

Wij plaatsen wekelijks nieuwsitems, agenda items en andere informatie op onze afdelingswebsite. Waarna het automatisch wordt meegenomen in de wekelijkse nieuwsbrief die u elke woensdag van LTO Noord ontvangt. Ons afdelingsnieuws vindt u onder het kopje Actueel in de nieuwsbrief, waarvoor u even naar beneden moet scrollen om dit in beeld te krijgen. Dit is te herkennen aan het groene woord 'Vechtdal' achter de titel van het nieuwsbericht. Zodra u op het nieuwsitem klikt, wordt u doorverwezen naar het volledige nieuwsbericht op onze afdelingswebsite. Ditzelfde geldt voor de geplaatste agenda items.

Let op: Is uw e-mailadres gewijzigd of wijzigt deze i.v.m. de aanleg van glasvezel, dan kunt u deze emailadreswijziging zelf aanpassen.

1.  Log in op www.ltonoord.nl (rechts bovenaan 'mijn LTO Noord')
2. Ga naar 'Mijn profiel'
3. Klink op de button 'profiel aanpassen'
4. Klik op bewerken

 

Social media

Uiteraard is LTO Noord afdeling Vechtdal ook op social media te vinden; Facebook (www.facebook.com/LTOVechtdal) en Twitter (www.twitter.com/LTOVechtdal).
Daarnaast is een deel van onze bestuursleden ook actief op social media te volgen, waaronder onze voorzitter Gerrie Kleene.
Sindskort is LTO Noord afdeling Vechtdal ook te volgen op Instagram (https://www.instagram.com/ltoVechtdal/)

 

E-Mailadres LTO Noord afdeling Vechtdal

LTO Noord afdeling Vechtdal heeft een eigen e-mailadres; info@vechtdal.ltonoord.nl
Vanuit dit emailadres mailen wij naar onze leden wanneer er dringend, doelgericht of specifiek nieuws is dat we met onze leden willen delen, buiten de wekelijkse nieuwsbrief om. Daarnaast kunt u ook mail of een reactie of mail ontvangen vanuit ons secretariaat; Herman van Dijk (hvand59@gmail.com).

Hou iedere dinsdag/woensdag uw mailbox in de gaten, in de LTO Noord nieuwsbrief leest u dus ook ons afdelingsnieuws. En neem zeker een kijkje op onze rel="noopener noreferrer" afdelingswebsite; www.ltonoord.nl/afdeling/vechtdal.