Water landschap

LTO Noord op bezoek bij RTV Oost in Hengelo

Omdat wederzijds begrip en vertrouwen tussen de media en de sector onmisbaar is, nodigt het bestuur van LTO Noord afdeling West Twente u, uw partner of meewerkend gezinslid uit voor een bezoek bij RTV Oost.

Datum: donderdag 13 februari 2020
Aanvang: 20.00 uur tot maximaal 22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Locatie: Hazenweg 25 te Hengelo (naast Hotel van der Valk)

Heel graag ontvangen we jullie in de studio voor een rondleiding en uitleg over de werkwijze bij een van de mooiste regionale omroep van Nederland; RTV Oost.

Deze avond is bedoeld om jullie als boer en boerin meer te vertellen over hoe de redactie werkt. Om elkaar beter te leren kennen.

Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe?
Wanneer is iets nieuws, hoe brengt een omroep nieuws, moet je als boer/boerenorganisatie zelf actief met nieuws komen, hoe spannend is het als een journalist je erf opkomt?

Aan de hand van enkele voorbeelden vertelt Chantal Everaardt waarom een reportage het nieuws heeft gehaald, hoe zij omgaan met kritische onderwerpen, hoe bepaal je de aanpak van een onderwerp etc. Genoeg te vertellen!

Wij zijn van mening dat een avond over begrip en wederzijds vertrouwen een wisselwerking nodig heeft. Dus kom vooral met vragen, opmerkingen, voorbeelden of andere zaken. Dan bespreken wij dit.

Het lijkt ons heel erg leuk om op informele wijze te laten zien hoe ‘het’ werkt bij de regionale omroep.

We vragen jullie om je aan te melden vóór maandag 10 februari 2020 om mee te gaan naar deze avond op: info@west-twente.ltonoord.nl