Bord en zaadmengsel

Deel een foto van jouw bloemrijke akkerrand met ons!

Fotowedstrijd bloemrijke akkerranden.

Via het Ondernemersfonds Twenterand zijn afgelopen winter zaadmengsels beschikbaar gesteld voor jullie, agrarisch ondernemers. Maar liefst 54 boeren in gemeente Twenterand hebben met deze mengsels een akkerrand ingezaaid.

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar de resultaten!
Aan jullie de vraag om jullie bloemrijke kuilbulten of akkerranden op de foto te zetten en uiterlijk vrijdag 4 september te mailen naar adjong@projectenltonoord.nl. De mooiste akkerrand wordt beloond met een heerlijk streekproductenpakket!

We hebben overigens ook een fotowedstrijd uitgezet onder inwoners of recreanten in de gemeente Twenterand. Ook hen vragen we om mooie foto’s van bloemrijke akkerranden in te sturen. De mooiste foto verdient tevens een streekproductenpakket. Op deze manier willen we burgers betrekken en informeren over de inzet die jullie plegen om een aantrekkelijk landschap te creëren, zowel voor bijen, vlinders en andere insecten als voor recreanten van het landelijk gebied.

*Door mee te doen aan de fotowedstrijd geef je toestemming dat je foto gebruikt wordt voor eventuele communicatie vanuit het Ondernemersfonds.