LTO Noord afdeling Zuid-West Drenthe houdt u op de hoogte

Uiteraard zitten wij niet stil en proberen wij u regelmatig van nieuws te voorzien vanuit de diverse branches en de regio.

Het complete overzicht van nieuws en activiteiten vindt u terug op onze afdelingswebsite. Daarnaast is LTO Noord, afdeling Zuid-West Drenthe ook actief op social media.

Wekelijkse nieuwsupdate per mail
Alle LTO Noord leden ontvangen iedere dinsdag of woensdag per mail een persoonlijke nieuwsbrief van LTO Noord. De nieuwsbrief bevat belangrijke informatie voor u als agrarische ondernemer. Zoals een selectie over de inzet en resultaten van LTO Noord, interessante thema's, agenda items, dossiers en uiteraard nieuws van uw sector, het nieuws uit uw provincie én nieuws vanuit uw LTO Noord afdeling Zuid-West Drenthe.

De inhoud van deze LTO Noord nieuwsbrief bepaalt u zelf

Hoe kan ik mijn voorkeuren voor de digitale nieuwsbrief instellen?
De berichten in uw wekelijkse LTO Noord nieuwsbrief worden samengesteld op basis van de interesses die u heeft aangegeven op uw persoonlijke profielpagina van LTO Noord. U kunt zelf instellen welk nieuws u ontvangt. Uw nieuwsbrief is daarom inhoudelijk anders dan van uw collega-boer.

Hoe u uw account kunt activeren, inloggen en uw interesses instellen leest u hier

Nieuws uit Zuid-West Drenthe
Wij plaatsen geregeld nieuwsitems, agenda items en andere informatie op onze afdelingswebsite. Waarna het automatisch wordt meegenomen in de wekelijkse nieuwsbrief die u wekelijks van LTO Noord ontvangt.
Ons afdelingsnieuws vindt u onder het kopje 'actueel' in de nieuwsbrief, waarvoor u even naar beneden moet scrollen om dit in beeld te krijgen. Dit is te herkennen aan het groene woord 'Zuid-West Drenthe' achter de titel van het nieuwsbericht. Zodra u op het nieuwsitem klikt, wordt u doorverwezen naar het volledige nieuwsbericht op onze afdelingswebsite. Ditzelfde geldt voor de geplaatste agenda items.
Een deel van de informatie, zoals contactgegevens van de bestuursleden, staat achter een inlog. U kunt met uw lidnummer inloggen, om zo exclusief toegang te krijgen tot deze informatie.

Social media
Volgt u LTO Noord afdeling Zuid-West Drenthe al op social media? Ook op de Twitterpagina (LTO_ZW_Drenthe) en Facebookpagina (LTOZuidwestDrenthe) delen wij voor u interessante berichten.

Hou iedere dinsdag/woensdag uw mailbox in de gaten, want in de LTO Noord nieuwsbrief leest u dus ook ons afdelingsnieuws. En neem zeker een kijkje op onze afdelingswebsite.