Kijk nu het webinar over faunaschade terug (regio Oost)

  • Faunabeheer

Gisteravond organiseerde LTO Noord, Regio Oost het webinar 'Faunaschade? Laat je schadevergoeding niet liggen'.

akkerbouwer-66

Maar liefst 570 mensen meldden zich hiervoor aan. Een teken voor ons dat dit een belangrijk onderwerp is en dat het middel webinar, in deze tijd, een prima alternatief is voor presentaties in het land. 

Spreker van BIJ 12 en taxateur
Hans van Beuzekom, LTO-bestuurder van regio Oost, leidde de avond. Hij heeft faunabeleid in zijn portefeuille en ziet dagelijks dat ondernemers het lastig vinden om hun schade te melden of denken dat hun schade te klein is om vergoed te worden. Hans ontving in de studio Mark Westenbring en Thomas Keur. Mark is regioconsulent van BIJ 12 voor de provincies Overijssel en Gelderland. Thomas is taxateur bij Wiberg Taxaties. Ze vertelden over het melden van schade en hoe vervolgens een taxateur te werk gaat. 

Sheets, instructiefilmpjes en webinar terugkijken
Tijdens het webinar kwamen enkele vragen binnen over de leesbaarheid van de sheets. De sheets kunt u hier nog eens terugkijken. Op de website van BIJ12 staan ook instructiefilmpjes die het proces van aanmelden van schade in beeld brengen. Je kunt het hele webinar nog eens rustig terugkijken via deze link.(het webinar start vanaf minuut 3.50) 

Veel vragen via de chat
Er kwamen tijdens het webinar maar liefst 198 vragen via de chat binnen. Een overzicht van de veelgestelde vragen vind je hier