Kijk de online bijeenkomst over faunaschade (regio West) terug

LTO Noord regio West organiseerde op 6 april een online bijeenkomst over faunaschade. Zo’n 250 leden meldden zich aan om meer te weten te komen over het melden en de taxatie van faunaschade, maar natuurlijk ook om hun vragen beantwoord te krijgen.

akkerbouwer-6

Spreker van BIJ 12 en taxateur
Arnold Michielsen, regiobestuurder Flora & Fauna van LTO Noord regio West, leidde de avond. Hij ziet dagelijks dat agrarische ondernemers het lastig vinden om hun schade te melden of denken dat hun schade te klein is om vergoed te worden. Het proces van het melden en het verkrijgen van een vergoeding wordt vaak als ingewikkeld en ondoorzichtig ervaren. LTO Noord regio West organiseerde daarom deze online bijeenkomst voor haar leden. In een aantal praktische stappen vertelden BIJ12 en taxatiebureau Van Ameyde hoe je een melding doet. 

Presentatie, instructiefilmpjes en de bijeenkomst terugkijken
Heb je de bijeenkomst gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? De presentatie kun je hier terugvinden. Op de website van BIJ12 staan ook instructiefilmpjes die het proces van aanmelden van schade in beeld brengen. Je kunt de online bijeenkomst terugkijken via deze link. Heb je een vraag gesteld tijdens de bijeenkomst en nog geen antwoord gehad, dan ontvang je zo spoedig als mogelijk een reactie.