Innovatiewedstrijd Varkensland gaat weer van start en verwelkomt nieuwe partners

  • Het Beste Idee Van Varkensland
  • Varkenshouderij

‘Het Beste Idee’ daagt varkenshouders uit om innovatieve, gekke, radicale en onverwachte ideeën voor de varkenshouderij te bedenken, uit te werken en te implementeren.

varkenshouderij-19

De zesde editie van ‘Het Beste Idee van Varkensland’ gaat weer van start. Met twee nieuwe partners. De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) en mengvoederproducent CAV Den Ham hebben zich achter de zesde editie van deze innovatiewedstrijd geschaard.

Bijdrage aan innovatie
LTO Noord Fondsen is sinds drie jaar ambassadeur en samenwerkingspartner van ‘Het Beste Idee Van Varkensland’. 
Door ‘Het Beste Idee Van Varkensland’ te steunen, wil LTO Noord bijdragen aan innovaties die zorgen voor een positieve schwung in de varkenshouderij. 

Hulp bij realiseren idee
‘Het Beste Idee’ faciliteert varkenshouders en andere ondernemers uit de agro- en food sector bij het realiseren van hun idee. Met deze competitie proberen we innovatie in de varkenshouderij te stimuleren en mensen met goede ideeën te introduceren bij het bedrijfsleven. Het mooie van de Varkensland aanpak is dat partijen binnen de keten samenwerken. Dankzij nieuwe partners krijgt de jaarlijkse contest steeds meer impact in de varkenssector.

De aftrap voor de landelijke competitie staat gepland op 14 september 2021.

Meer informatie
www.hetbesteideevanvarkensland.nl