Basiscontributie

Wat een voordeel!
Lid zijn van LTO Noord betekent: financieel voordeel. Zo kunt u profiteren van onze collectieve inkoop op het gebied van:

  • Energie
  • Telefonie
  • Verzekeringen
  • Brandstof
  • Afvalinzameling

Daarmee kunt u veel geld besparen!

Advies op maat
Vanuit onze werkorganisatie worden bestuurders en u als lid ondersteund door beleidsadviseurs, projectleiders, relatiebeheerders, regio-assistenten, communicatieadviseurs, medewerkers van het Informatiecentrum en de (leden)administratie.

Altijd op de hoogte
Iedere dinsdag ontvangt u onze digitale nieuwsbrief, die begin 2020 totaal is vernieuwd. De berichten in de nieuwsbrief worden voortaan in rubrieken aangeboden. Zo zijn berichten van bijvoorbeeld regio's, afdelingen en sectoren nog beter herkenbaar. U kunt zelf aangeven waarover u nieuws wilt ontvangen. Daarnaast krijgt u elke zaterdag het weekblad Nieuwe Oogst thuisgestuurd. Nog meer lezen? Als lid van LTO Noord krijgt u op nieuweoogst.nl en ltonoord.nl toegang tot alle artikelen.

Ons verhaal
Onze producten worden nationaal en internationaal hooggewaardeerd, we zijn zelfs de tweede exporteur ter wereld. Toch ligt de inzet van de land-en tuinbouwers regelmatig politiek en maatschappelijk onder een kritisch vergrootglas. Dat vraagt dat we onze verhaal elke dag weer goed voor het voetlicht moeten brengen. Wist u bijvoorbeeld dat de ammoniakuitstoot sinds 1990 met 67% is afgenomen en dat onze sector jaarlijks 8,3% bijdraagt aan de nationale economie?