webinar corona 2

Webinar #2: Impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector

Op 25 maart om 13.00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een tweede webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.

Tijdens het webinar kunt u vanuit huis meekijken en uw vragen stellen. In deze webinar is een expert van Stigas uitgenodigd die concrete tips geeft over hoe u uw werknemers gezond houdt in uw bedrijf en eventuele huisvestingslocaties. Daarnaast geeft de Werkgeverslijn een update over het laatste nieuws vanuit de sector, zicht op de betekenis van de maatregelen van de overheid en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. Vragen die u tijdens het webinar stelt, worden direct in de uitzending beantwoord; u krijgt na afloop persoonlijk bericht; of uw vraag wordt opgenomen bij de ‘veelgestelde vragen’ op de site van de Werkgeverslijn. 
 
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen vanaf uw eigen computer. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen en u kunt reageren op polls. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, u ontvangt dan de link waarmee u het webinar terug kunt kijken.

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar van 25 maart.

Het eerste webinar van 18 maart kunt u hier nog terugkijken. 
 

 

Bron: Werkgeverslijn land- en tuinbouw