Aanmelden bijeenkomst Duurzame warmte Lelystad

Weet jij wat er nodig is om je bedrijf te verduurzamen en hoe je kunt besparen? Drie Lelystadse agrariërs hebben een warmteprofiel laten maken voor hun bedrijf en hebben zo inzicht gekregen in wat er nodig is om te investeren in duurzame warmte. Benieuwd naar de resultaten? En hoe je zelf het beste aan de gang kunt gaan?

flevoland-01

Weet jij wat er nodig is om je bedrijf te verduurzamen en hoe je kunt besparen? Drie Lelystadse agrariërs hebben een warmteprofiel laten maken voor hun bedrijf en hebben zo inzicht gekregen in wat er nodig is om te investeren in duurzame warmte. Benieuwd naar de resultaten? En hoe je zelf het beste aan de gang kunt gaan?Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 1 november (voor akkerbouwers), wij praten je dan graag bij.

Over de avond
Een melkveehouder, akkerbouwer en pluimveehouder uit Lelystad hebben een warmteprofiel laten maken voor hun bedrijf. Zo’n warmteprofiel geeft inzicht in het energieverbruik, wat er nodig is om het bedrijf te verduurzamen, wat de kosten daarvoor zijn en wat de terugverdientijd is. Tijdens de informatiebijeenkomst presenteren we de resultaten. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Uiteraard is er ook tijd voor vragen. Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar.

 

Dit formulier vraagt jou om jouw naam en e-mail adres zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Aanmeldformulier Duurzame warmte Lelystad