LedenContactCentrum

Het LedenContactCentrum biedt leden van LTO Noord informatie over de belangenbehartiging, het lidmaatschap en werkgeverszaken. Het Informatiecentrum is hier een onderdeel van.

Leden van LTO Noord kunnen met al hun vragen, opmerkingen en suggesties op het terrein van belangenbehartiging, beleid, projecten en dienstverlening én voor korte telefonische adviezen terecht bij het LTO Noord Informatiecentrum. Veel vragen en antwoorden vindt u op de pagina veel gestelde vragen

Naast de bovengenoemde zaken kunnen leden ook voor een luisterend oor terecht bij het Informatiecentrum. Zij bieden een luisterend oor, professioneel advies en verwijzen desgewenst door naar specialisten. Het informatiecentrum werkt samen met diverse onafhankelijke coaches, AgroZorgwijzer, Zorg om Boer en tuinder en met de professionals van het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren.

Het Informatiecentrum is actief op Twitter. Het Informatiecentrum verstuurt haar tweets via het algemene Twitteraccount van LTO Noord. LTO Noord is te vinden onder de twitternaam @LTONoord. Het Informatiecentrum is in tweets te herkennen als ^IC.

Bereikbaarheid
Het Informatiecentrum is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 888 6666. Het Informatiecentrum is ook bereikbaar per e-mail: info@ltonoord.nl. Graag naam, adres en telefoonnummer vermelden. Of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

*
*
*
*
*
*