Ledenzorg

Ledenzorg tijdens coronacrisis: wat kunnen we voor u doen?

IK BEN BANG VOOR HET VIRUS EN DE GEVOLGEN, WAAR KAN IK MET MIJN VRAGEN TERECHT?

Hart luchten en zorgen delen
Het coronavirus heeft voor boeren en tuinders niet alleen bedrijfsmatige en financiële gevolgen, maar kan ook binnen de privé-situatie of op mentaal vlak gevolgen hebben. Ook voor die signalen willen we er als LTO voor onze leden zijn. Daarom heeft LTO Noord, in afstemming met o.a. POV steun op touw gezet voor leden die op persoonlijk vlak in de knel komen. Heeft u behoefte aan een gesprek om uw hart te luchten of zorgen te delen? Schroom niet om hulp te vragen.

Het informatiecentrum is het eerste aanspreekpunt voor leden. Zij bieden een luisterend oor, professioneel advies en verwijzen desgewenst door naar specialisten. LTO Noord werkt hierbij samen met diverse onafhankelijke coaches, Agrozorgwijzer, Zorg om Boer en tuinder en met de professionals van het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren.

Het informatiecentrum is bereikbaar via 088- 888 66 66 (kies optie 2) van ma t/m vr 08:30 - 16:30 uur. Ook is er de mogelijkheid online een reactieformulier in te vullen waarop u kunt aangeven teruggebeld te willen worden.

Handige links: