Jutte tassen beurs

Dichtbij en aanspreekbaar op de Hardenbergse beurs

‘Je bent zichtbaar en je kunt in gesprek gaan met leden en niet-leden.’ Dat is voor Martin Immink, voorzitter van LTO Noord afdeling West Twente, de belangrijkste reden om op de beurs te gaan staan.

LTO Noord staat samen met LTO Ledenvoordeel en Nieuwe Oogst op de Rundvee Mechanisatie Vakdagen in de Evenementenhal in Hardenberg, van 29 tot en met 31 oktober.

‘Juist nu is het belangrijk om georganiseerd te zijn, dat wil ik graag uitdragen in gesprekken op de beurs’, zegt Immink. ‘Je bent daar als bestuurder dichtbij en direct aanspreekbaar. Ik neem graag de tijd voor een goed gesprek. Je praat op de beurs met mede-agrariërs, met allerlei soorten bedrijven en uit diverse sectoren, die je aanspreken met hun verhalen, zorgen en vragen aan LTO.’

Relatiebeheerders Marloes Blik en Ans Overmars bevestigen dat op de beurs staan een uitstekende manier is om in contact te komen met leden en niet-leden. ‘Niet alle leden gaan naar bijeenkomsten. We horen vaak van leden dat ze het goed vinden dat LTO Noord op de beurs staat’, zegt Ans Overmars. ‘En wanneer je vragen niet meteen kunt beantwoorden, neem je ze mee om er later op terug te kunnen komen.’ ‘Je kunt laten zien waar LTO Noord voor staat. Niet-leden hebben vaak alleen een beeld van wat er landelijk speelt, maar weten niet wat LTO Noord regionaal en plaatselijk allemaal doet en welke invloed we hebben. Ook kun je met elkaar in gesprek over de gekozen inzet of meningen over de toekomst delen. De gesprekken leveren meestal meer begrip op voor elkaars standpunt. Een gesprekje op een beurs kan een stapje zijn naar een nadere kennismaking’, aldus Marloes Blik.

Op de Rundvee Mechanisatie Vakdagen deelt LTO Noord, samen met LTO Ledenvoordeel en Nieuwe Oogst, een ‘tas vol voordeel’ uit. Wie hier interesse voor heeft, kan dat via www.tasvolvoordeel.nl opgeven.

We zien iedereen graag op de beurs in Hardenberg in stand 412, elke dag van 13.00 tot 22.00 uur.