landschap boerenleven

Verzending contributienota’s 2021

LTO Noord start eind deze maand met de verzending van de contributienota’s van 2021. Net als vorig jaar wordt uw nota digitaal verstuurd als uw mailadres bij ons bekend is.

De contributienota ontvangt u op het bij ons bekende mailadres. Via de betalingslink in de e-mail komt u in een iDEAL-omgeving waar u de nota kunt betalen. U kiest vervolgens voor uw eigen bank.

Leden die LTO Noord hebben gemachtigd om te incasseren, krijgen wel een mail, maar geen iDEAL-knop. Nieuw dit jaar is dat u bij uw mail een bijlage krijgt meegezonden van uw contributienota in pdf-formaat.

Wijziging e-mailadres
Is uw e-mailadres gewijzigd? Wij horen dit graag, zodat wij de digitale factuur naar het juiste e-mailadres kunnen sturen. Het doorgeven van uw gewijzigde mailadres kan door een mail te sturen naar relatiebeheer@ltonoord.nl. Enkele leden hebben aangegeven dat zij de contributienota via de post willen ontvangen. Ook leden van wie geen mailadres bekend is bij LTO Noord, ontvangen per post een geprinte contributienota. Bedrijfsleden ontvangen bij de nota een flyer over waar LTO Noord de contributie aan besteedt.

Vragen?
Voor vragen over de contributienota of het doorgeven van wijzigingen kunt u contact opnemen met de relatiebeheerders van LTO Noord via relatiebeheer@ltonoord.nl of via het telefoonnummer (088) 8886666, kies voor optie 1. Meer informatie vindt u op de website www.ltonoord.nl/contributie.