Torentje Den Haag

Help mee boerenverstand naar Den Haag te brengen

Beste leden,
LTO Nederland pleit al enige tijd voor de terugkeer van een eigen ministerie. Om dit extra onder de aandacht te brengen, roepen wij jullie op om de komst van een minister van Voedsel en Landschap aan te bevelen in Den Haag.

Want met jullie agrarische ervaring en boerenverstand weten jullie natuurlijk perfect waar deze kandidaat aan moet voldoen. Met het oog op de formatie van een nieuw kabinet is dit nu een mooie gelegenheid om de wens voor een eigen ministerie extra onder de aandacht te brengen.

Aanbevelingsbrief
Om jullie op weg te helpen, heb ik al een 'aanbevelingsbrief' geschreven. Die mag je ondertekenen en retour sturen naar dit mailadres.
Uiteraard staat het je vrij om zelf een motivatiebrief te schrijven. Waarom vind jij dat er een minister van Voedsel en Landschap moet komen of wat moet een dergelijke minister voor jou en de sector gaan doen? Aan welke eisen moet zo’n minister voldoen?

#boerenverstand
Je kunt deze actie (extra) ondersteunen door op sociale media als Facebook en Twitter een eigen filmpje met jouw motivatie te plaatsen of de brief te delen. Doe dit dan onder #boerenverstand. Zodat zoveel mogelijk collega’s en burgers kunnen zien waarom wij dit belangrijk vinden.

Versterkt
Wij zorgen ervoor dat deze brieven in Den Haag terecht komen. Zodat de inzet vanuit LTO Nederland voor een eigen ministerie wordt versterkt met jullie geluid. Samen sta je sterk. Help mee het boerenverstand naar Den Haag te brengen!

Met vriendelijke groet,

Wessel van Olst,
LTO Noord, bestuurslid regio Oost,
mede namens LTO Nederland