Uitnodiging The Fork

Wij zijn klaar voor de start van een nieuw avontuur in de food industrie. Deze start is op 19 en 20 september 2019 in Amsterdam.

Samen het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Ahold Delhaize, Unilever, IBM, Deloitte, Google en nog tien van deze partners zetten we nieuwe technologieën als blockchain en A.I. in om, in spelen op de consument die transparantie, circulariteit en personificatie vraagt. We weten dat de bottleneck niet in technologie zelf zit, maar meer in zaken als marge druk, de nadelen van transparantie en gebrek aan lange termijn samenwerking. 

Wij hebben daarom een summit ontworpen: we gaan met alle spelers kijken naar de (on)mogelijkheden van technologie in concrete cases zoals bij IBM’s FoodTrust en de effecten op bijvoorbeeld herkomst en versheid, de vleesingrediëntenketen van Unilever in Azië en een circulair broodconsortium van Hollande bodem. Je maakt actief kennis met technologie en gaat samen met deze partners toetsen wat versnellers en vertragers zijn. Het eerste event gaat over consumentenvertrouwen. Daarna volgen boeren inkomen en circulair ketenmanagement later dit jaar. Voor meer informatie en het bestellen van tickets kun je terecht op onze website.

We vinden het belangrijk om LTO leden te ontmoeten en bieden de eerste 10 LTO Leden, die zich aanmelden, daarom gratis kaarten aan!

Wil je er bij zijn? Stuur een mail naar casper@thefork.online.

Graag tot 19 september!