voedsel, voeding, tas met producten

Doe mee aan Dutch Food Week

Van 5 tot en met 16 oktober krijgt heel Nederland, van stad tot platteland, de kans om meer te leren over lekker, veilig en gezond voedsel. Tijdens de Dutch Food Week laten boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers zien hoe zij werken aan de productie en distributie van ons voedsel en het verbeteren van onze voeding.

Geef een masterclass
Tijdens de Dutch Food Week kun je als boer of tuinder een masterclass organiseren. In heel Nederland kunnen we als enthousiaste en trotse makers van ons eten onze kennis en kunde over ons voedsel met de jonge generatie van onze samenleving delen.

Het idee is simpel. Je maakt slechts een uur van je tijd vrij om voor de klas te staan en iets te vertellen over jouw product, productieproces of de sector. Jij geeft zelf invulling aan deze masterclass. Je organiseert de Dutch Food Week Masterclass bij een klas en school naar eigen keuze tussen 5 en 16 oktober en meldt een masterclass aan op de website van Dutch Food Week. Na afloop van jouw masterclass maak je een foto met de klas en deel je deze op social media via #dfwmasterclass. Zo draag je bij aan de Dutch Food Week Masterclass en maak je met alle andere masterclassdocenten in Nederland deel uit van de grootste masterclass van Nederland!

Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Meld je aan via deze link.  

Educatieboeren
Ook het platform Boerderijeducatie Nederland doet mee aan de masterclass. Ben jij educatieboer en wil je een bijdrage leveren? Meld je dan aan via Boerderijeducatie!


Bron: LTO Nederland