onze boeren onze voedsel makers

LTO Noord zet in op vasthouden sympathie bij samenleving

De actie op 1 oktober was een onvergetelijke dag. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking steunt en begrijpt waarom zoveel boeren en tuinders van zich lieten horen.

Sympathie vasthouden 
Onze Facebookpagina BoerenBuren geeft een heldere kijk op wat boeren en tuinders van Nederland drijft. Een online community waar boeren en tuinders uit de regio de verhalen, foto’s en filmpjes vanaf het boerenland publiceren. Een community die het échte verhaal van de sector verteld. Met inmiddels zo’n 13.000 volgers. 

Poll
Op de Facebookpagina BoerenBuren is LTO Noord een poll gestart:

De poll wordt door middel van Facebookadvertenties extra onder de aandacht gebracht bij ‘de samenleving’. Dit zijn mensen met facebookpagina’s in onze LTO Noord regio’s (mensen die de facebookpagina BoerenBuren nog niet volgen).

Op deze manier halen we steunbetuigingen op, maken we zichtbaar dat we de samenleving nog hard nodig hebben en hopen we op uitbreiding van het aantal volgers van de facebookpagina.

De poll eindigt op 16 oktober. Met een positief resultaat tonen we op Wereld Voedseldag aan jou als lid, maar ook aan de sector, periferie en politiek Den Haagde steunbetuigingen.