LTO Noord organiseert webinar over mentale fitheid

Op dinsdagavond 7 juli organiseert LTO Noord het webinar 'Mentaal Fit & Gezond Boerenverstand' over mentale fitheid.

Dirk Bruins (voorzitter LTO Noord), Willemien Koning (voorzitter van de commissie Vrouw en Bedrijf) en agrarisch coach Paulien Hogenkamp zullen tijdens het webinar spreken over de mens achter de ondernemer en het omgaan met toenemende druk en regelgeving. Hoe blijf je mentaal gezond? Praktische tips komen aan de orde maar er is ook veel ruimte voor  vragen en praktijkcases vanuit de kijkers.

Praktische tips, vragen en cases
Willemien Koning: “Er komt veel af op agrarische ondernemers en hun familie. Niet alleen op het gebied van extra regelgeving maar ook wat betreft denkbeelden in de maatschappij over de agrosector die vaak niet kloppen. Met dit webinar willen we de deelnemers praktische tips geven hoe ze daarmee om kunnen gaan en mentaal fit kunnen blijven. Verder spreken we over wat  je zelf kunt doen als je je zorgen maakt om de gezondheid van iemand anders.”
Dirk Bruins: “LTO Noord is er als organisatie ook voor leden die een zware tijd door maken. We bieden een luisterend oor en proberen het goede te doen. En we stimuleren onze leden om naar elkaar om te zien.’

Voor ondernemers, familieleden en erfbetreders
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Het webinar is voor alle agrarische ondernemers, man en vrouw, jong en ouder, lid en niet-lid, maar ook voor erfbetreders. Het initiatief voor het webinar komt van de commissie Vrouw & Bedrijf in samenwerking met  het programma ‘Mens achter de ondernemer’ van LTO Noord. Het webinar start op 7 juli om 20:00 uur en zal zo’n 30-40 minuten duren. Aanmelden kan via deze link

U kunt vooraf vragen insturen, maar dit kan ook tijdens het webinar. Kunt u niet op 7 juli, meld u dan toch aan. U ontvangt dan een link om het webinar later terug te kijken via de website.