Adviseur op het gebied van Bodem & Water

Het regioteam West van LTO Noord is op zoek naar een verbindende en betrokken:

zuid-holland-06

Het regioteam West van LTO Noord is op zoek naar een verbindende en betrokken:

 

Adviseur op het gebied van Bodem & Water

Heb jij hart voor de land- en tuinbouw en affiniteit met belangenbehartiging? Gaat jouw hart sneller kloppen van alle actualiteiten rondom Water & Bodem? Word je enthousiast van de uitdagingen maar vooral ook kansen voor de agrarische sector in Nederland? En wil je niet langs de zijlijn roepen maar hier juist een bijdrage aan leveren? Wacht dan niet langer, kruip in je pen of pak de telefoon!

Wat ga je doen?

Als Adviseur behartig je de belangen van de agrarische sector in de provincies Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Je maakt deel uit van team West waarin je de collega wordt van een gedreven team bestaande uit Adviseurs, Projectadviseurs, Relatiebeheerders en Communicatieadviseurs. Als Adviseur ondersteun je onze regiobestuurders en afdelingen beleidsmatig binnen onze thema's: Water & Bodem, Natuur & Fauna, Landelijk gebied, Innovatie & Ondernemerschap en Markt & Maatschappij. Je bewaakt het landbouwbelang in dossiers en overlegt met gemeenten, provincies en maatschappelijke partners. Verder denk, werk én schrijf je mee aan gemeentelijke toekomstvisies, regionale gebiedsplannen, en bestemmings- en waterplannen.

Wie ben jij?

Je bent een stevige persoonlijkheid die durft te schakelen in een zeer dynamisch en uitdagend werkveld. Je bent in staat om strategisch te opereren. Je schakelt met gemak tussen verschillende taken en rollen en bent in staat om een afweging te maken tussen verschillende belangen. 

Herken jij je verder in de volgende eigenschappen?

  • Je bent analytisch, nieuwsgierig, pro-actief, innovatief, ondernemend en communicatief;
  • Je volgt actief alle ontwikkelingen op het gebied van Bodem & Water;
  • Je behoudt overzicht en hebt oog voor belangen en je kunt hierin verbindend optreden;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je hebt kennis van het thema Bodem & Water of je bent in staat je hierin te verdiepen;
  • Je hebt bij voorkeur een uitgebreid netwerk in de provincies Flevoland en Utrecht;
  • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding in een relevante richting;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een relevantie functie;
  • Je bent gewend te opereren in een complex krachtenveld;
  • Je hebt rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor 40 uur per week; in eerste instantie een jaarcontract met optie tot verlenging. Je werkgebied is West-Nederland. De formele standplaats is Zwolle, maar we hebben ook kantoren in Wageningen en Drachten en werkplekken in Den Haag en Alkmaar. We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximum van € 5.377,--.

Naast het salaris biedt LTO Noord uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelmogelijkheden. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Laptop, smartphone en thuiswerkfaciliteiten zijn daarom vanzelfsprekend onderdeel van het pakket dat wij je aanbieden.  

Wat doen wij?

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. LTO Noord is als netwerkorganisatie de schakel tussen leden, overheid, maatschappij en bedrijfsleven, van lokaal tot internationaal niveau. LTO Noord is resultaatgericht en ondernemend en staat dicht bij haar leden. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 leden en ondernemers in de land- en tuinbouw. En daarmee voor ons allemaal.

Het merendeel van onze leden produceert voedsel, sierteeltproducten of is actief in bijvoorbeeld de zorglandbouw. We verbinden de agrarische sector met overheid, burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor ons allemaal betekent. LTO Noord neemt samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We werken met boeren en tuinders aan programma’s en projecten die bijdragen aan toekomstgericht ondernemerschap. De kennis die dit oplevert delen we met andere boeren en tuinders. Met ruim 170 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor onze leden.

Regio West behartigt de belangen van boeren en tuinders in West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland). In regioteam West geven collega’s vanuit verschillende achtergronden en samen met collega’s uit andere teams invulling aan alle facetten van belangenbehartiging: lobby, communicatie, projecten en ledenactiviteiten.

Interesse

Solliciteren kan door op de knop ‘Solliciteren’ te klikken. Doe dit vóór 31 augustus 2022. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij Ton Kraakman, Regiomanager West, bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.