Regiomanager West

LTO Noord is per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste

DJI_0029

LTO Noord is per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste

 

Regiomanager West (40 uur)

Wat ga je doen?

Je bent de strategisch adviseur van het regiobestuur West. Je zorgt voor een goede onderlinge verbinding en samenwerking tussen regio- en afdelingsbestuurders en de collega’s binnen je team en de organisatie. Je richt je in alles op de belangen van onze leden, bent benaderbaar en het gezicht van je team naar buiten. Je bent integraal verantwoordelijk voor alle belangenbehartiging, projecten en activiteiten in de regio. Je bent eindverantwoordelijk voor de resultaten van jouw team, dat bestaat uit verschillende disciplines. Je stuurt functioneel projectleiders en –medewerkers aan, die vanuit onze organisatie actief zijn in je regio. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van LTO Noord, dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor onze strategie- en organisatieontwikkeling. Je werkt mee aan onze centrale organisatieopgaven en programma’s en vertaalt die in het jaarplan van regio West.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren manager die vanuit visie verbindt. Je bent ondernemend, beschikt over organisatietalent en je voelt je als een vis in het water in een dynamische politiek-bestuurlijke context. Je bent breed geïnteresseerd in toekomstgericht ondernemerschap voor boeren en tuinders en zoekt oplossingen voor maatschappelijke opgaven, waaraan de agrarische sector een bijdrage kan leveren. Je hebt affiniteit met de land- en tuinbouw in regio West. In alles spreek en versta je de taal van boeren en tuinders.

Je werkt plan- en projectmatig en je zorgt voor een optimale inzet en motivatie van collega’s in jouw team. Je hebt oog voor het begeleiden en stimuleren van vooral de jonge en nieuwe collega’s in het team. Je behartigt de belangen van boeren en tuinders en gebruikt dat als toetssteen voor je handelen. Je denkt in kansen en weet mensen te stimuleren. Je initieert projecten en nieuwe diensten voor leden en je bent actief in verschillende netwerken. Je hebt een servicegerichte en resultaatgerichte werkhouding, bent een teamspeler en communicatief zeer vaardig. Je treedt op als trekker van lobbydossiers en projecten en bent budgetverantwoordelijk.

Daarnaast beschik je over:

  • Een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Leidinggevende werkervaring in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving;
  • Politieke antenne en ervaring met beleidsbeïnvloeding/public affairs;
  • Omgevingssensitiviteit en netwerkkwaliteiten;
  • Advies- en coachingsvaardigheden;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor 40 uur per week; in eerste instantie een jaarcontract met

optie tot verlenging. Je werkgebied is West-Nederland. De formele standplaats is Zwolle, maar we hebben ook kantoren in Wageningen en Drachten en werkplekken in Den Haag en Alkmaar. We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximum van € 6.556,--. Naast het salaris biedt LTO Noord uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelmogelijkheden. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Laptop, smartphone en thuiswerkfaciliteiten zijn daarom vanzelfsprekend onderdeel van het pakket dat wij je aanbieden.

Wat doen wij?

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren en tuinders. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel, sierteeltproducten of bijvoorbeeld energie. Wij gaan de dialoog aan met de overheid. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent. De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

Interesse

Solliciteren kan door hieronder op de knop ‘Solliciteren’ te klikken. Doe dit vóór 31 augustus 2022. Jouw sollicitatie mag je richten aan Paul Bos. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij Marijn Vermeulen, bereikbaar via telefoonnummer 0683520114 of mvermeulen@ltonoord.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.