Projectmedewerker

LTO Noord zoekt een gedreven

kippen-24

LTO Noord zoekt een gedreven

Projectmedewerker (32 uur)

Wat ga je doen?

Voor een specifiek project zijn wij op zoek naar een projectmedewerker die het leuk vindt om de projectleiders en teamleden te ondersteunen bij de uitvoering van activiteiten in het project. We verwachten dat je structuur kunt aanbrengen, het overzicht bewaart, knelpunten signaleert en verbindingen legt tussen verschillende onderdelen binnen het project. Als ondersteuner pur sang ben je de spin-in-het-web binnen het project en ben je eerste aanpreekpunt voor betrokkenen bij het project. Dat zijn zowel de deelnemers aan het project, als ook kennisinstellingen en overheden. Concreet hebben we het over bodem- en waterprojecten, specifiek is hierbij het project Duurzaam Bodembeheer en Klimaatadaptatie te benoemen.

Je werkzaamheden als echte projectondersteuner zijn heel divers. Van het maken van afspraken, uitlezen van de mailbox, bijhouden van overzichten of deelnemersadministraties, het coördineren en afhandelen van binnenkomende vragen met bijbehorende antwoorden van de verschillende bodemteams. Het organiseren van een reeks studiebijeenkomsten, het bijwonen of plannen van overleggen met een breed scala aan deelnemers met drukke agenda’s is ook onderdeel van je werk.

Het beheren van de Helpdesk Landbouwportaal behoort ook tot je werkzaamheden. In het Landbouwportaal komen subsidieaanvragen binnen van ondernemers. Jij bent daarbij het eerste aanspraakpunt voor de ondernemers.

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo-opleiding en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van / affiniteit met de agrarische sector;
  • Je houdt je staande in een ad hoc werkomgeving;
  • Je hebt een dienstverlenende houding;
  • Je beschikt over uitstekende secretariële vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent een gestructureerde werker en houdt proactief de voortgangscontrole scherp in de gaten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week; in eerste instantie een jaarcontract met optie tot verlenging. De formele standplaats is Zwolle. We hebben ook kantoren in Wageningen, Drachten en werkplekken in Den Haag en Alkmaar. Je werkgebied is Oost-Nederland, op locatie Zwolle of Wageningen. We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 1.781,-- en € 3.561,--. Naast het salaris biedt LTO Noord uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelmogelijkheden. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Laptop, smartphone en thuiswerkfaciliteiten zijn daarom vanzelfsprekend onderdeel van het pakket dat wij je aanbieden.

Wat doen wij?

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel. Maar ook sierteeltproducten zoals bloemen en planten of bijvoorbeeld stroom voor de levering van energie vallen hieronder. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent. Wij gaan de dialoog aan met de overheid.

De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met passie in voor agrarische ondernemers.

Het team Programma’s en Projecten van LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. We stappen pas in een project als het bijdraagt aan het verdienvermogen van onze ondernemers, aan meer zekerheid in de sector en/of aan versterking van de maatschappelijke positie van boeren en tuinders. We voeren projecten uit om nieuwe kennis te ontwikkelen en te delen, nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en ondernemers in hun ondernemerschap te ondersteunen. Kenmerkend voor onze sector is dat werk en privé nauw verbonden zijn. Als vereniging ontwikkelen we daarom óók activiteiten voor de mens achter de ondernemer en voor de volgende generatie boeren. Via programma’s geven we richting aan de projecten.

Met ongeveer 70 enthousiaste medewerkers binnen ons team werken we voornamelijk in de negen provincies boven de rivieren op zakelijke basis aan programma’s en projecten in de land- en tuinbouw. Ook projecten met een landelijke dekking hebben we onder onze hoede. Regelmatig als trekker, maar heel vaak in verbinding met andere toekomstgerichte partners, waaronder waterschappen, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden.

Interesse

Solliciteren kan door rechts op de knop ‘Solliciteren’ te klikken. Doe dit vóór 31 augustus 2022.

Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij Ton Kraakman, teammanager Programma’s en Projecten, bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310 of tkraakman@ltonoord.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

eer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.