Stagiair Communicatie

LTO Noord biedt per 1 september 2022 een stageplek aan voor een:

overijssel-19

LTO Noord biedt per 1 september 2022 een stageplek aan voor een:

 

Stagiair Communicatie
Fulltime, startdatum september

Wat ga je doen?

Team Communicatie van LTO Noord bestaat uit een groep communicatieprofessionals die alle communicatie-uitingen van onze mooie agrarische vereniging verzorgen. Dat gaat van ledenberichten tot persberichten via o.a. nieuwsbrieven, video’s, websites en sociale media. Wij ondersteunen bestuurders en collega’s om hun vertaal te vertellen aan de buitenwereld. Daarnaast werken we samen aan het verbeteren van het imago van de sector. Dat doen we met verschillende middelen richting verschillende doelgroepen. Als stagiair werk jij mee om onze communicatie nog verder te verbeteren. Daarvoor breng jij proactief ideeën in en doe je onderzoek naar nieuwe mogelijkheden.

Als stagiair communicatie bij LTO Noord:

  • Maak je onderdeel uit van het redactieteam van onze vereniging
  • Hou je dagelijks het nieuws bij en deel jij dit met de collega’s en bestuurders
  • Help je met het optimaliseren van de LTO Noord-webshop
  • Help je mee met het opzetten van arbeidsmarktcommunicatie
  • Haal je binnen de organisatie mooie verhalen op over boeren en tuinders (storytelling)
  • Krijg je veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling

Binnen het Team Communicatie word je begeleid door onze Corporate Persvoorlichter. Van ons mag je een leerzame stagetijd verwachten, met juiste begeleiding en ruimte om het werkveld te leren kennen!

Wat breng je mee?

Je volgt op dit moment een hbo/wo-opleiding in de richting communicatie, marketing of journalistiek. Je hebt een prettige persoonlijkheid en kunt schakelen in een zeer dynamisch en uitdagend werkveld. Je stapt in een organisatie die midden in een veranderingsproces zit en wordt daar enthousiast van. Je bent liever direct dan voorzichtig, maar altijd beleefd. Het lijkt je leuk om het nieuws te volgen en te onderzoeken hoe de organisatie op het gebied van communicatie kan groeien. Ook onderschrijf jij onze kernwaarden: verbindend, betrokken en toekomstgericht.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een vergoeding van € 300,-- bruto per maand bij een stage van 40 uur per week. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze stagiaires en medewerkers te halen. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. De formele standplaats is Zwolle.

Wat doen wij?

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. LTO Noord is als netwerkorganisatie de schakel tussen leden, overheid, maatschappij en bedrijfsleven, van lokaal tot internationaal niveau. LTO Noord is resultaatgericht en ondernemend en staat dicht bij haar leden. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 leden en ondernemers in de land- en tuinbouw. En daarmee voor ons allemaal.

Het merendeel van onze leden produceert voedsel, sierteeltproducten of is actief in bijvoorbeeld de zorglandbouw. We verbinden de agrarische sector met overheid, burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor ons allemaal betekent. LTO Noord neemt samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We werken met boeren en tuinders aan programma’s en projecten die bijdragen aan toekomstgericht ondernemerschap. De kennis die dit oplevert delen we met andere boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor onze leden.

Interesse?

Solliciteren kan door je cv en motivatie vóór maandag 5 september 2022 te sturen naar vacature@ltonoord.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Malkis Jajan (Corporate Persvoorlichter), M. 06 33 60 81 23. E: mjajan@ltonoord.nl.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.