Vacature: Functioneel beheerder/informatiespecialist

LTO Noord is per direct op zoek naar een:

LTO Noord is per direct op zoek naar een:

Gedreven en enthousiaste Functioneel beheerder/informatiespecialist in de rol van Product Owner (interim (2-4 dagen per week/standplaats Zwolle)

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. LTO Noord is als netwerkorganisatie de schakel tussen leden, overheid, maatschappij en bedrijfsleven, van lokaal tot internationaal niveau. LTO Noord is resultaatgericht en ondernemend en staat dicht bij haar leden. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 leden en ondernemers in de land- en tuinbouw. En daarmee voor ons allemaal. Het merendeel van onze leden produceert voedsel, sierteeltproducten of is actief in bijvoorbeeld de zorglandbouw. We verbinden de agrarische sector met overheid, burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor ons allemaal betekent. LTO Noord neemt samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We werken met boeren en tuinders aan programma’s en projecten die bijdragen aan toekomstgericht ondernemerschap. De kennis die dit oplevert delen we met andere boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor onze leden.

Wat ga je doen?

Het betreft een interim opdracht voor in ieder geval drie tot zes maanden.

De opdracht bestaat uit twee onderdelen:

  1. Het samen met de collega Informatiespecialist draaiende houden van de werkzaamheden binnen het cluster Online & Systemen. De werkzaamheden bestaan uit het functioneel beheer van de website (die wordt beheerd met SiteCore) en de daaraan gekoppelde systemen, zoals de nieuwsbrief. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de functionele kant van de website.
  2. De doorontwikkeling van de nieuwe site vanuit de rol van ‘product owner’. Je maakt een evaluatie van onze net opgeleverde site met onze collega’s en sommige stakeholders. Vervolgens bekijk je samen met collega’s wat er nodig is om de website nog verder te ontwikkelen. Je bent daarbij tegelijkertijd inspirator, vraagbaak en informatieverzamelaar. Op basis van jouw bevindingen bespreek je met de ontwikkelaar van de site de mogelijkheden en breng je hierover advies uit aan de manager Communicatie. Na akkoord op het offertetraject zorg je voor de uitvoering van de opdracht.

De collega informatiespecialist fungeert naast jou als functioneel beheerder en eerste aanspreekpunt voor een groot aantal (andere) systemen, maar zal hierbij ook een back up nodig hebben bijvoorbeeld bij vakantie.

Wat breng je mee?

Je bent een zelfstandige, ondernemende professional met een goed gevoel voor verhoudingen. Je hebt een servicegerichte werkhouding en bent communicatief zeer vaardig. In alles ben je gericht op het leveren van toegevoegde waarde vanuit jouw expertise voor de doorontwikkeling van onze site ten behoeve van de agrarisch ondernemer. Je ziet het als een uitdaging gebruikers te ondersteunen in het gebruik van de systemen en deze mede in te richten en je vindt het een uitdaging om oplossingen te bieden voor problemen waar onze gebruikers tegen aan lopen en hen uitleg te geven. Je bent een belangrijke schakel tussen de afdeling ICT, de afdeling Communicatie en de werkorganisatie.
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt je hebt aantoonbare relevante werkervaring opgedaan.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een overeenkomst als freelancer of werknemer voor de periode van 3 tot 6 maanden. De vergoeding is afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring. We werken momenteel voornamelijk vanuit huis, maar voor overleg zijn er mogelijkheden op kantoor. Jouw formele standplaats is Zwolle.

Interesse?

Jouw motivatie en cv kun je tot en met 30 april 2021 per e-mail sturen naar vacature@ltonoord.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij Johannes Dolislager, manager Communicatie, bereikbaar via telefoonnummer 06- 41 655 182 of jdolislager@ltonoord.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.