Natuurlijk Kapitaal

Natuurinclusieve landbouw en biodiversiteit zijn termen die we steeds vaker horen. Maar welke stappen kunt u als boer zetten? Wat past bij uw bedrijf en uw omgeving? 

Starten met groene maatregelen
Wilt u aan de slag met groen(er) ondernemen en heeft u al ideeën hoe u hiermee aan de slag kunt maar weet u niet precies hoe? Het project Natuurlijk Kapitaal biedt ondersteuning aan boeren in Overijssel bij het zetten van de eerste stappen naar het uitvoeren van groene maatregelen. Kleine, groene maatregelen kunnen al snel iets opleveren, niet altijd direct in geld, maar ook in waardering, werkplezier, mooie werkomgeving, etc.

Informeren en inspireren

Het project Natuurlijk Kapitaal in de landbouw wil agrarische ondernemers informeren en inspireren over natuurinclusieve landbouw in provincie Overijssel. Door inspirerende voorbeelden te delen en kennis actief aan te bieden, willen we boodschap van natuurinclusieve landbouw verder verspreiden.

Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden van groene maatregelen en waar deze toe leiden? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Heeft u interesse in natuurinclusieve landbouw of wilt u aan de slag met groene maatregelen? Neem dan contact op met Ankie de Jong

Lees verder voor meer informatie

Persoon vrouw

Ankie de Jong

Projecten LTO Noord

Neem contact op

Sluit u aan bij het LTO Noord netwerk en word nu lid

Meer informatie over het lidmaatschap? Neem vrijblijvend contact met ons op.