Keuken van Utrecht

Onder de titel Keuken van Utrecht zal een jaar lang via de regionale omroep aandacht worden besteed aan voedselproductie en consumptie in en rond de stad Utrecht. LTO geeft sturing aan de onderwerpen die in een aantal uitzendingen getoond worden.

Aangevraagd door: Themagroep PR & Imago regio West / Leonie den Held

Korte beschrijving
In dit project staat het informeren van een grote groep burgers en consumenten via een multimediale aanpak centraal. Onder de titel Keuken van Utrecht zal een jaar lang via de regionale omroep aandacht worden besteed aan voedselproductie en consumptie in en rond de stad Utrecht. De uitzendingen worden primair gemaakt voor RTV Utrecht maar komen ook op andere platforms en via andere gebruikers beschikbaar. Het voorstel met inzet van een televisiekanaal zorgt ervoor dat gedurende een jaar elke week de agrarische sector rondom het thema voedsel in beeld is: letterlijk via de beeldbuis. LTO geeft sturing aan de onderwerpen die in een aantal uitzendingen getoond worden. Beeldmateriaal biedt ook mogelijkheden om te gebruiken bij andere activiteiten van LTO Noord.

Wat levert het op
30 multimediale items waarin de agrarische sector centraal staat met een duidelijke link naar voedsel en voedselproductie. Het is positief voor het imago van de sector. De beelden kunnen door LTO Noord breed worden gebruikt.

Meer informatie
LTO Noord regio West, Leonie den Held
www.ltonoord.nl

Looptijd: april 2019 tm maart 2020

Nieuws over dit project

 

 

De keuken van Utrecht