agrobiodiversiteit

Onderzoek biodiversiteit

Hoe denkt u over biodiversiteit? Wat weet u hierover en wilt u biodiversiteit verbeteren? De enquête van LTO Noord-stagiair Meindert Attema naar biodiversiteit is nog slechts enkele dagen geopend.

Wilt u uw mening laten zien? Vul dan nu de vragenlijst in en maak kans op een boodschappenpakket (t.w.v. €25,-) met producten uit de regio.

Attema onderzoekt of leden behoefte hebben aan ondersteuning bij het eventueel verbeteren van de biodiversiteit op hun bedrijf. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 5-10 minuten duren. De enquête bevat vragen over wat u vindt van de biodiversiteit in de landbouw in Nederland, wat u weet over biodiversiteit en wat u zelf doet om de biodiversiteit te herstellen.

LTO vindt het belangrijk dat er aandacht is voor de biodiversiteit in Nederland. Daarom heeft het Deltaplan Biodiversiteit mede heeft ondertekend. Dit plan is opgesteld door 12 verschillende partijen met als doel de biodiversiteit in Nederland te herstellen. Het plan bestaat uit drie werkroutes: natuur, landbouw en openbare ruimte. Deze vragenlijst is gericht op de werkroute landbouw. 

U vindt de enquête hier. U kunt nog tot 18 januari reageren. Alvast onze hartelijke dank voor het invullen.