Training Crisis in de sector (voor bestuurders)

De afgelopen jaren zijn er meerdere grote branden geweest. De dierenbescherming en de pers waren er meteen bij om verslag te doen en hun visie erop te geven.

Ook uw bestuur kan een keer te maken krijgen met een brand of actiegroep van dierenactivisten. Weet u dan als bestuur hoe te reageren? Een goede voorbereiding maakt dat u adequaat kunt handelen als bestuur. Hoe gaat u te werk, met wie werkt u samen, wie is verantwoordelijk voor wat en hoe reageert u naar de media? Een aantal vragen waar u zich als bestuur op kunt voorbereiden. Want als de crisis daar is bent u te laat.

Daarom heeft de LTO Academie de training ‘Een crisis…… En nu?’ in het leven geroepen. In deze training is er een acute (gesimuleerde) crisis uitgebroken. U wordt gevraagd zo snel mogelijk naar de bestuurdersbijeenkomst van LTO Noord in Tolbert te komen. De nieuwszenders en alle media draaien al volop. Hoe sta je de media en dierenactivisten te woord en wat doe je voor de leden?

Fije Visscher, voorzitter Gelderse Vallei: “De training crisis in de sector is superbelangrijk echt een eye-opener.
Ik heb helaas meerdere grote branden in mijn afdeling meegemaakt, dat komt telkens keihard binnen. Het is fijn dat we nu als bestuur goed zijn voorbereid. In ieder bestuur zouden bestuurders moeten zitten die deze training hebben gedaan”.

 

Kom samen met andere bestuursleden uit uw bestuur!
Wilt u nog meer effect van deze training, kom dan samen met andere bestuursleden van uw bestuur! Na afloop weet u wat u te doen staat als bestuur. U zult veel beter voorbereid zijn op een crisis zodat u tijdens de gebeurtenis niet meer hoeft uit te zoeken wat u te doen staat, maar direct kunt handelen als bestuur. 

Er is gekozen voor een locatie in de Groningen om het voor u en alle bestuursleden van afdelingen rond Tolbert gemakkelijker te maken om deel te nemen.

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor LTO Noord (afdelings)bestuurders uit Friesland, Groningen en Drenthe.

Waar en Wanneer?
De training ‘Een crisis…. En nu?’ vindt plaats op dinsdag 3 maart 2020 van 9.30 tot 13.30 uur (inclusief lunch), 9.30 uur inloop. We starten 9.45 uur direct actief, dus zorg dat u op tijd bent.

Locatie
De Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert.

Meld u nu aan!
Wij ontvangen graag uw aanmelding https://www.ltonoord.nl/crisis
Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen. Meld u snel aan want vol = vol.