Van der Sluis spreker bij symposium digitale transformatie

Het symposium From Farm to Fork richt zich op de digitale transformatie van de voedselketen, van de boerderij tot aan het bord van de consument en brengt het consumenten en producten samen.

Het symposium wordt georganiseerd op 17 maart in de Statenzaal in Groningen tijdens Noorden Digitaal en richt zich op technologie als de oplossing voor de voedselketen. De sprekers, waaronder Eise van der Sluis, directeur van LTO Noord, gaan in op wat die digitale transformatie van de voedselketen inhoudt. Onderwerpen die aan bod komen zijn robotlaboratoria, platformen en ICT in de voedselketen. Het symposium laat de laatste innovaties zien en geeft inzicht in de rol van Artificial Intelligence en Cyber Security in de voedselketen.

Winnaar hackaton
Tijdens het symposium wordt ook de winnaar van een hackathon die aanstaand weekend begint, gepresenteerd. Hier worden teams uitgedaagd met digitale oplossingen te komen voor de voedselketen. Het symposium is interessant voor boeren en consumenten en voor iedereen die betrokken is bij de digitale transformatie van deze sector.

Tickets reserveren kan via eventbrite.nl/e/tickets-symposium-van-boer-totbord-95231238197