Regioteam Noord versterkt met 3 nieuwe collega's

Met ingang van juni 2020 hebben we in regioteam Noord 3 nieuwe collega’s verwelkomd. Ze stellen zichzelf even voor.

Anja Doldersum
Ik ben 24 jaar en woon in Tijnje. Ik ben begonnen als relatiebeheerder in regio Noord. Tijdens mijn studie dier- en veehouderij aan het Van Hall Larenstein heb ik gedurende een half jaar een afstudeeronderzoek gedaan bij LTO Noord. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en besteed ik veel tijd aan paardrijden, doe ik een rondje op de racefiets, ga ik met mijn camera op pad of ga ik eropuit met vrienden. Ook reis ik graag naar het buitenland om zoveel mogelijk van andere landen te zien.

Ik ben bereikbaar via adoldersum@ltonoord.nl of 06-48 51 73 98


Meindert Attema
Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Workum. Ik ben begonnen bij LTO Noord als ledenwerver voor regio Noord. Daarnaast ben ik vanuit LTO Noord ook werk¬zaam voor ANC Westergo. Eerder dit jaar heb ik de bachelor Bedrijfskunde en Agribusiness afgerond. Vanuit deze studie heb ik voor het afstuderen bij LTO Noord onderzoek gedaan naar het Deltaplan Biodiversiteitsherstel in Regio Noord.

De werksfeer binnen de organisatie van LTO Noord bevalt mij goed. Toen er een vacature vrij¬kwam heb ik geen moment getwijfeld om bij LTO Noord aan de slag te gaan. Naast mijn studie ben ik werkzaam geweest bij Friesland Campina en Agrarisch Collectief Súdwestkust.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan sport. Zo ben ik te vinden op de voetbal- en kaats¬velden. Tijdens de coronatijd was hardlopen een goed alternatief. Ook vind ik het heerlijk om in een sloep te gaan varen op de Friese meren of met vrienden een drankje te drinken in de plaatselijke kroeg.

Ik ben bereikbaar via mattema@ltonoord.nl of 06-48 51 74 07


Marieke van de Sande
Vanaf 1 juni ben ik werkzaam als communicatieadviseur bij LTO Noord. Ik wil me graag inzetten om LTO nog beter op de kaart te zetten bij boeren en tuinders, burgers en stakeholders in regio Noord. Als dochter van een tuinder zit de agrarische sector in mijn genen en samen met mijn communicatie-ervaring bij o.a. Rabobank en KvK is de cirkel rond. Ik vind het dan ook bijzonder mooi dat ik nu als communicatieadviseur mag werken in de agrarische sector.

Ik woon in Britsum (een klein dorpje vlakbij Leeuwarden) samen met mijn vriend en zoontje. Ik hou van het buitenleven; ik maak mooie fietstochten, ik ga naar bootcamp en ik hou van zwemmen.
De betrokkenheid van de collega's en bestuurders vind ik bijzonder mooi en ik ben erg gemotiveerd om in te zetten voor de boeren en tuinders in de regio.

Ik ben bereikbaar via mvdsande@ltonoord.nl of 06-48 51 74 13


Bron: LTO Noord regioteam Noord