Waterpeil

Vacature landbouwzetel Waterschap Hunze en Aa's

Door het vervroegd vrijkomen van een geborgde landbouwzetel voor Waterschap Hunze en Aa's, zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat met een agrarisch hart en kennis van landbouw, die graag meedenkt over het beheer van water.

Schoon en voldoende zoet water is voor iedereen belangrijk. Dat geldt zeker ook voor agrarische ondernemers. Waterschappen hebben hierin een belangrijke rol. Daarom is het goed dat er in de besturen van de waterschappen landbouwzetels zijn. 

Solliciteren
Belangstelling? Bekijk dan de profielschets. Uw sollicitatie ontvangen wij graag voor 2 oktober a.s. samen met het ingevulde Kandidaatstellingsformulier, hetgeen u hier kunt downloaden. U kunt uw sollicitatie sturen naar de secretaris van de Vertrouwenscommissie. 

Benoemingsprocedure
Een benoemingscommissie selecteert uit de aanmeldingen een aantal kandidaten. Deze worden op de hoogte gesteld van de verdere procedure.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de inhoud van de bestuursfunctie of de benoemingsprocedure? Neem dan contact op met Paul Bos, 06-12 97 03 67.