Vacature regiobestuurder Drenthe in regio Noord

Binnen LTO Noord regio Noord komt een vacature voor de functie van regiobestuurder. Als regiobestuurder ben je medeverantwoordelijk voor de belangenbehartiging in Drenthe en maak je deel uit van het regiobestuur Noord van LTO Noord.

Het werk als bestuurder in een belangenbehartigingsorganisatie is elke dag anders. Er bestaan geen standaardoplossingen. Als regiobestuurder zet je je - samen met onze afdelingen - in voor een perspectiefvolle toekomst van de agrarische sector. De regionale belangenbehartiging heeft te maken met vele thema’s.

Heb je kennis en/of affiniteit met één of meerdere omgevingsthema’s binnen de agrarische sector zoals water, ruimtelijke ordening, natuur, fauna, mest en energie of ben je begaan met het imago van boeren en tuinders? Dan is dit een fantastische mogelijkheid om jezelf en de vereniging LTO Noord verder te ontwikkelen!

Ben jij resultaatgericht, ondernemend, inspirerend en heb je een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en verhoudingen? Wil je voor en met onze leden de belangen van agrarische ondernemers en hun gezinnen behartigen en heb je oog en waardering voor belangen die sectoren en regio’s overstijgen en verbinden? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren! De tijdsbesteding is gemiddeld vier dagdelen per week.

Het Regiobestuur Noord heeft voor de invulling van deze functie een vertrouwenscommissie ingesteld, belast met de selectie van de kandidaten. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

De reactietermijn sluit op 9 oktober 2020 (17.00 uur). De gesprekken vinden plaats in de weken 43 en 44.

Voor meer informatie kan je bellen met Paul Bos (regiomanager), 06-12970367

Klik hier voor het Competentieprofiel

Je kunt jouw sollicitatie mailen naar pbos@ltonoord.nl