agrifoodtech

‘Overijssel ontvangt’ op Agrifoodtech beurs

Op 11 en 12 december a.s. vindt de jaarlijkse AgriFoodTech Vakbeurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Onderdeel van het programma is het AgriFoodTech Congres op 11 december, dat georganiseerd door het AgriFoodTech Platform.

Om u als ondernemer in de Agrifoodtech sector gelegenheid te bieden om uw eigen ideeën te presenteren en om kennis te nemen van de ontwikkelingen bij anderen, willen we u vanuit Overijssel een extra programma bieden. De combinatie van de beursvloer, het extra programma en het congres zorgen ervoor dat u maximaal profiteert deze dag.

Uitnodiging
Overijssel ontvangt u graag op 11 december van 12.00 tot 16.00 uur. Vooraf is er mogelijkheid om de vakbeurs te bezoeken. We nodigen u uit om aansluitend het Agrifoodtech congres te bezoeken, dat uitdagende sprekers en een informatief foodfestival biedt. Daarnaast is er matchmaking en een diner in het avondprogramma met ondernemers uit Nederland.

Interesse? Meld u aan
Wanneer u interesse heeft in dit evenement, meldt u zich dan vast aan en u ontvangt de komende tijd meer informatie. Wilt u het podium gebruiken om uw ideeën te delen met anderen? Of wenst u zelf te exposeren, dan kunt u dat ook aangeven.

Aanmelden voor deelname kan via deze link