Meld je nu aan voor de 4e editie van de Praktijkschool voor Verbindend Ondernemen

Op 23 april 2019 gaat een nieuwe groep boeren en tuinders van start in de vierde editie van de Praktijkschool voor Verbindend Ondernemen. Wil jij jezelf en je bedrijf ontwikkelen samen mét de samenleving? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, aanmelden kan nu!

Boeren en tuinders leren in de Praktijkschool voor Verbindend Ondernemen hoe ze zichzelf en hun bedrijf kunnen ontwikkelen mét de samenleving en gaan in de Praktijkschool op zoek naar het ondernemerschap dat bij hen past. Als deelnemer doorloop je samen met een kleine groep vragen als: ‘Wat drijft jou nu echt als ondernemer en waar krijg je energie van?’ Onder begeleiding werk je aan een actieplan, zodat je direct praktisch wordt uitgedaagd om van daaruit te gaan ondernemen.

Ervaringen van deelnemers

Deelnemers uit voorgaande edities zijn erg enthousiast over het programma. Zij waarderen het contact met collega-agrariërs, de manier waarop ze aan het denken worden gezet door de coaches en bijna allemaal komen ze in actie. Eén van de deelnemers besloot zich politiek te gaan inzetten, anderen lieten zich inspireren om hun bedrijf te verbreden of om de omgeving te betrekken bij de toekomst van hun bedrijf.

Conny van den Top uit  Lunteren was één van de deelnemers aan de eerste editie. “Door de Praktijkschool ben ik op een andere manier gaan kijken naar mijn bedrijf. De uitwisseling met andere deelnemers is heel inspirerend. Iedereen onderneemt vanuit zijn eigen kern en daar krijg je veel nieuwe ideeën van!” Bekijk ook deze video-oproep van Conny:

Praktische informatie

De Praktijkschool bestaat uit vier bijeenkomsten, het maken van een actieplan, uitwisseling met collega’s en een jaar lang begeleiding van Christel van Raaij en René Schepers van Wakker Boer. LTO Noord en Wakker Boer trekken samen op in de organisatie. Stichting KNLC, LTO Noord en Boert Bewust dragen financieel bij aan deze vierde editie.

De aanmelding voor het nieuwe seizoen is geopend, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 23 april gaat de Praktijkschool van start. Meer informatie is te vinden op ltonoord.nl/verbindendondernemen. Opgeven of meer informatie opvragen kan bij Alida Hoolsema: ahoolsema@ltonoord.nl of 06 5446 9482.