Maalkop: Theatervoorstelling over stilte en boerendrama

Een juweel van een voorstelling in een koeienstal, intiem, indringend, hartverscheurend.

Na ruim 40 uitverkochte voorstellingen gaat de Maalkop van PeerGrouP deze zomer naar Heeten. Maalkop vertelt het verhaal van een jonge boer, gespeeld door Fabian Jansen, die noodgedwongen afstand moet doen van zijn bedrijf. De boer voelt zich vergroeid met de streek, de grond en zijn dieren. Hij kan niet meer terug, alleen nog terugkijken. Alleen een koe houdt hem ogenschijnlijk nog overeind, of houdt zij hem juist gevangen? Maalkop is een theaterdialoog tussen een man en zijn koe: een emotionele en fysiek vormgegeven locatievoorstelling met een vleugje vertederende humor.

Samenwerking
Maalkop wordt ontwikkeld in samenspraak met de organisaties ZOB (Zorg Om Boer en Tuinder) en LTO Noord, regio Oost. Bij de voorstelling werkt PeerGrouP samen met deze organisaties aan een verdiepingsprogramma. Met gebundelde krachten wordt er meer aandacht gevraagd voor onzichtbare problemen in de agrarische sector.

Maalkop speelt in een niet-operationeel melkveebedrijf.

 

Voorstellingen in Heeten
De voorstelling is van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni te zien in Heeten. PeerGrouP maakt een tournee door het land.

Data: vrijdag 14 juni - 20.00 uur, zaterdag 15 juni - 15.00 en 20.00 uur, zondag 16 juni -15.00 uur. Duur is 75 minuten.

Locatie: Boerderij Reimert, Zonnenbergen 11, 8111 TC Heeten.

Tickets
Tickets kosten €19,50 en zijn via deze link te bestellen. Er is plek voor maximaal 100 mensen per voorstelling. Meer informatie op de website www.peergroup.nl.

Wij hopen u van harte bij de voorstelling te ontmoeten, de verwachting is dat de tickets snel zijn uitverkocht, wil je een plek, bestel dan snel.