bufferstrook notenteelt

Bijeenkomsten hazelnotenrassen en rassenkeuze

Bob Wertheim, voormalig onderzoeker fruit- en notenteelt van het Proefstation Wilhelminadorp en adviseur van de Nederlandse Notenvereniging verzorgt in 2020 voor ons een aantal workshops over rassenkeuze hazelnoten, de achtergronden van de rassen en de bestuiving.

Bob is auteur van de teelthandleiding hazelnoten en werkt momenteel aan een actualisatie. Het is een unieke mogelijkheid om met deze expert en bevlogen onderzoeker in gesprek te komen en van zijn ervaringen en kennis te leren.

Het eerste onderwerp wat Bob gaat behandelen is hazelnotenrassen en rassenkeuze. Hiervoor zijn 2 avonden ingepland, U kunt zich voor een van de avonden opgeven. Inhoudelijk zijn beide avonden gelijk. Meld u nu aan, er is per avond plek voor 20 deelnemers. Bij groot succes vindt herhaling plaats, mocht u beide data niet kunnen dan komt er vast een nieuw moment.

De bijeenkomst op dinsdag 28 januari en donderdag 6 februari wordt gehouden in het LTO Noord-gebouw aan de Zwartewaterallee 14 in Zwolle en begint om 17.00 uur. Afsluiting rond 20.30 uur. Per avond is er plek voor 20 deelnemers, dus vol is vol.

Deelname aan deze workshop is gratis. Voor broodjes en kopje soep wordt gezorgd en een kleine bijdrage voor gevraagd.

Meld u nu aan!

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door het POP3 project Noten uit Overijssel, een Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.