vacature, puzzelstukje

Regiobestuurder Gelderland gezocht

Iedereen vindt er wat van, maar de boeren en tuinders zelf gaan er over! Vindt u dat ook? Solliciteer dan naar de functie van regiobestuurder.

LTO Noord regio Oost zoekt een nieuwe regiobestuurder uit Gelderland. Het regiobestuur heeft besloten om de mogelijkheid om te reageren te verlengen tot 7 april.
De vacature is opengesteld omdat regiobestuurder Henk Jolink uit Gelderland onlangs - met pijn in het hart - besloten heeft om te stoppen.

Authentiek, vol passie en kwaliteit
Het is een eer om elke dag de belangen van boeren en tuinders zo goed mogelijk te behartigen. Niet in de minste plaats vanwege die ondernemers zelf. Authentiek, vol passie en kwaliteiten, geen één is hetzelfde! Er gloort een mooie toekomst voor die ondernemers die erin slagen hart, hoofd en handen gericht in te zetten om producten en diensten aan te bieden die écht onderscheidend zijn. Daar wil je onderdeel van uitmaken!
Meer weten? Bekijk dan hier de volledige vacature.

Breder beeld
Een breder beeld van het bestuurswerk bij LTO Noord regio Oost krijgen? Lees hier hoe regiobestuurders Carla Evers en Hans van Beuzekom het bestuurswerk ervaren. De tijdsbesteding voor de functie van regiobestuurder is geschat op 4 dagdelen per week.